Lakrits

Hitta och köp lakrits online

Saknar din närbutik just din favoritlakrits? Är du en storälskare av lakrits kan det ibland vara svårt att hitta exakt det du söker. Det samma om du kanske bor långt ute på landet eller i ett annat land helt och hållet. Av den anledningen erbjuder vi denna sida där du kan köpa lakrits online till lite bättre pris, men också med ett riktigt stort sortiment. Både Sverige och Finland är känt för sitt saltlakrits och det är med den äran vi erbjuder dig det här.

Smaksätta med lakrits

Gillar man lakrits rent generellt finns det många produkter som har det i sin smaksättning. Du kan finna både lakritskola och choklad med denna smak. Kombinerat på detta sätt är smaken mer söt än salt. Vill du ha något riktigt starkt istället finns både Turkisk peppar och Djungelvrål. Vill du själv smaksätta godis du gjort, eller den hemmagjorda glassen, finns det även lakritspulver för det. Detta kan blandas med ett stråk av sylt eller något annat som bryter av smaktopparna.

Gammaldags lakrits på påse

Med gammaldags lakrits på påse syftar man på rena lakritsbitar, så som de åts och såldes förr i tiden. Finsk lakrits är som sagt känt för att vara riktigt salt och inte söt som i den fudge som vi finner i engelsk konfektyr. Vill du ha lite av varje finns det utmärkta blandningar i Gott & Blandats lakritspåsar. Önskar du bara en liten kick finns det flertalet olika sorter att välja bland hos lösgodiset. Det finns även tuggummi med denna smak för den som känner sig hågad. Allt detta tillsammans med läsk, snacks och choklad gör att du kan enkelt beställa för hela festen på ett och samma ställe till bästa pris!