Vitamin Well Defence

Vitamin Well Defence
Brand: ERT Godis
19 SEK
Köp nu!

Den här goda lågkaloridrycken med smakkombinationen av citrus och fläder är ju nästintill oslagbar. Att den dessutom innehåller både vitaminer och mineraler som bidrar till immunsystemets normala funktion är ju otroligt, eller hur? Det är svårt att tro att något så gott kan innehålla så mycket bra saker, men så är det faktiskt!

Vitamin well defence är precis som det låter en vitamindryck som ger immunförsvaret lite extra förstärkning. Den innehåller bl.a. vitamin C, D, B12 och zink samt extrakt från fläderbär och grönt te. 

Volym: 500 ml. 

Ingredienser: Källvatten, fruktsocker, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat), fläderbärsextrakt, grönt te-extrakt, vitaminer (D3, E, C, folsyra, B12), mineral (zink), konserveringsmedel (kaliumsorbat) fläderarom, citronarom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.