Tweek Sour Supreme

Tweek Sour Supreme
Kategorier: VarumärkenDryckLäskERT Godis
Brand: ERT Godis
29 SEK
Köp nu!

Med ett namn som Sour Supreme är det inte svårt att förstå att de här godisarna är överlägsna alla andra sura godisar! Med sött och surt i ett så lämnar de dig nöjd oavsett vad du är sugen på, och den spännande smakmixen av bl a. passionsfrukt och grapefrukt ger alltid mersmak.

Tweek Sour Supreme är surt gelégodis med smak av cola, rosa grapefrukt, ananas och passionsfrukt. Tweeks gelégodis är lågt i socker och kalorier, innehåller mycket fiber och använder naturliga smak- och färgämnen. Säljs i påse om 80 gram.

Ingredienser: Polydextros (fiber), isomaltooligosackarider*, modifierad potatisstärkelse, sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), surhetsreglerande medel (äppelsyra), naturliga aromer, extrakt från (färgtistel, sötpotatis, svart morot, paprika, spirulina), ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, mjölk, vete, soja. *glukoskälla. Innehåller sötningsmedel. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.