Thornton's Ägg Ljus Choklad

Thornton's Ägg Ljus Choklad
Kategorier: Dryck, Godis, Choklad, Läsk, Tuggummi
Brand: Gastronomileverantören
129 SEK
Mer Info!

Den här godsaken från Thornton är det lyxigaste påskägget som har skådats. Mjölkchokladen har blandats med kola för att få till en riktigt fyllig smak, och som grädde på moset så inkluderas en påse med extra toffeebitar. Det är ingen tvekan om saken - du har en sjujäklars smarrig påskhelg framför dig! 

Thornton’s Ägg Ljus Choklad är ett chokladägg bestående av mjölkchoklad och kola, och en påse med toffeebitar medföljer. Väger 235 g.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, glukossirap, kakaomassa, torkad skummjölk, palmolja, smör (mjölk), helmjölk, vattenfritt mjölkfett, torkad helmjölk, solrosolja, invertsockersirap, emulgeringsmedel (sojalecitin E471), grädde (mjölk), kokosolja, salt, arom, citronjuicekoncentrat, laktos (mjölk). Kan innehålla spår av nötter, ägg, spannmål som innehåller gluten. Gjord på 100% kakaosmör. Kakaohalt: mjölkchoklad min 30%, mjölktorrsubstans min 20%. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.