Tårtbild Musse Pigg

Tårtbild Musse Pigg
Kategorier: Godis, Tuggummi
Brand: Dekora
49 SEK
Mer Info!

Barnkalas på gång? Då är det kanske på sin plats att skämma bort födelsedagsbarnet lite extra med en Musse Pigg-tårta! Ett riktigt kul och lekfullt motiv med musen som vänt upp och ner på sura miner sedan 1928.  

Tårtbild Musse Pigg mäter ca 20 cm i diameter räcker till en tårta på 8-12 bitar. Det är väldigt enkelt att att skapa en snygg tårta med hjälp av en tårtbild. Börja med att försiktigt fukta tårtbilden med vatten eller gelatin för att sen fästa tårtoblatet på din tårta. Den är nu redo att serveras till alla kalasfirare! 

Ingredienser: Potatisstärkelse, vatten, olivolja, maltodextrin, färgämnen: E102, E102, E133, E151.E102, E122: kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.