Romerska Bågar Presentask - 200g

Romerska Bågar Presentask - 200g
Brand: ERT Godis
69 SEK
Mer Info!

Har du någon gång varit hos en äldre släkting på födelsedagsfirande eller vanlig middag? Ja men då känner du garanterat igen dessa rackare! Romerska Bågar är en Svensk godisskålsklassiker som varit med i många herrans generationer. Med en härlig smak av choklad och apelsin är det inte så konstigt att de står framme som bjudgodis på 999/1000 släktmiddagar! 

Romerska Bågar Presentask är ett härligt och traditionellt godis med smak av mjölkchoklad och apelsin. De har en form av en halvmåne och kommer i en presentask du kan ge bort till någon du tycker om! De kommer garanterat uppskattas! 

Säljs i presentask (200 gram).

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, skummjölkspulver, kakaomassa, vegetabiliska fetter (palm, shea), emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer (bl.a. vanillin), salt. Mjölkchokladen innehåller förutom kakaosmör även annat vegetabiliskt fett och minst 25 % kakao. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.