Nutella B-Ready - 2-pack

Nutella B-Ready - 2-pack
Brand: ERT Godis
Size: 2-pack
19 SEK
Mer Info!

Crunchy on the outside, smoooooth on the inside! Ytterligare en kompis i Nutella-familjen har tillkännagivits! Vad kan då vara nytt, förutom nutellan själv tro? En krispig bar i tre delar som påminner lite om en våffla i smaken med en himmelsk fyllning av nutella. Dessa Nutella B-Ready är perfekt för dig som är ute på språng och behöver lite extra energi då de passar exemplariskt att ta med sig i jackfickan eller i ryggsäcken.

Nutella B-Ready är ett supersnack som passar perfekt att ta med sig till utflykten eller till skidbacken. Nutella B-Ready är en bar med ett krispigt skal och har en våffelliknande smak med en insida av mjuk nutella. Älskar du vanlig Nutella? Då kommer du älska dessa!

Varje bar innehåller 22 gram och säljs som 2-pack och 6-pack.

Ingredienser: Socker, palmolja, hasselnötter, kakao med reducerad fetthalt, skummjölkspulver, vasslepulver (mjölk), sojalecitin, vanillin), vetemjöl, jäst, kornmaltsextraktpulver, salt, skummjölkspulver, sojalecitin, veteprotein, vassleprotein (mjölk).
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.