Marabou Crisp Bites - 140 g

Marabou Crisp Bites - 140 g
Kategorier: VarumärkenDryckLäskMarabouERT Godis
Brand: ERT Godis
29 SEK
Köp nu!

Marabou har gjort det igen! Ännu en härlig chokladbit som man inte kan få nog av, denna gång bestående av toffee och riscrisp. Med både krispigt och sött i ett så blir de helt oemotståndeliga. Att de kommer i miniformat betyder att de både är perfekt för den som vill äta hela påsen på en gång och för den som bara vill ha ett litet smakprov.

Marabou Crisp Bites är chokladbitar i miniformat som består av toffee, i ett lager choklad, innuti ytterligare ett lager choklad som även har riscrisp i sig. 

Levereras i förpackning om 140 g.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, sockrad kondenserad skummjölk, glukossirap, kakaosmör. palmolja, skummjölkspulver, riscrisp 3,5% (rismjöl, socker, salt, emulgeringsmedel (E471)), vasslepulver (mjölk), smörfett, fuktighetsbevarande medel (sorbitol, invertas), emulgeringsmedel (sojalecitin, E476, solroslecitin), salt, aromer, invertsocker, syra (citronsyra). Kan innehålla jordnötter, nötter, ägg och vete. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.