Girlang Babyns Första År - Rosa

Girlang Babyns Första År - Rosa
Kategorier: Godis, Tuggummi
Brand: Amscan International
99 SEK
Mer Info!

Grattis till barnets första år! Tolv månader går riktigt fort när man har en bebis och varje moment är minnesvärd, som förälder går det knappt en dag utan att man gläds över något som barnet gjort och vill ta en bild på det för att föreviga ögonblicket. 

Med denna superfina girlang kan du dekorera barnrummet med bilder på ditt barn, månad för månad från dag ett till tolv månader, fotografier som du tycker extra mycket om. Det första leendet, skrattet eller när ditt barn lärde sig att sitta och krypa.

Vilka fotografier du än fäster på girlangen kommer den bli en superfin och personlig dekoration full med vackra och roliga minnen. Idealisk som present till babyshowern eller som födelsedagspresent till den blivande 1-åringen.

Girlang Babyns Första År består av ett kit med allt du behöver för att göra din egna bebisgirlang med foton. Monterad och klar mäter girlangen ca 365 cm lång.

Produkten innehåller:

  • 13 st pappkort á 164 mm x 114 mm (för fotografier)
  • 13 st pappkort med glittriga kanter och fastklistrade små klädnypor, med siffror 1 till 12 samt “New Born” (ca 7,5 cm stora)
  • Dubbelsidiga tejpstickers
  • 1 st skimrande sidenband som mäter 365 cm lång

Välj mellan en rosa eller blå girlang.