GAAM Energy Julmust - 1-pack

GAAM Energy Julmust - 1-pack
Brand: ERT Godis
19 SEK
Mer Info!

Att hälla i sig julmust stup i kvarten under juletider är en given aktivitet, för vad är en jul utan julmust? Men kanske är du inte alltid sugen på att få i dig alltför mycket socker, och det är då denna dryck kommer in i bilden! Sockerfri och vitaminberikad så är den här drycken riktigt fräsch, och den har smak av allas juliga favoritdryck. Perfekt för julen då sockerintaget ska tyglas!

GAAM Energy Julmust är en funktionsdryck med smak av julmust. Den är sockerfri, vitaminberikad, vegansk och innehåller en hög koffeinhalt (55 mg/100 ml). Säljs styckvis i burkar om 330 ml. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller andra personer känsliga för koffein.

Ingredienser: Kolsyrat vatten, surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, trinatriumcitrat), koffein, sötningsmedel (sukralos), aromer, färgämne (E160a), vitaminer (vitamin D, vitamin B6, folsyra, d-biotin, vitamin B12). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.