Clean Drink Päron - 1-pack

Clean Drink Päron - 1-pack
Brand: ERT Godis
29 SEK
Mer Info!
En energidryck designad för athlerer och sportfånar...? Ja den finns precis framför ögonen på dig! Clean Drink har fått sitt namn från vattenkällan Anttilakällan i Finland eftersom den är utsedd till en av de tio renaste sötvattenkällorna i världen! Ja men då vet man att det är ordentliga grejer! Inte nog med smaken så innehåller den allt du behöver i vitaminvärlden!

Clean Drink Päron är en superbra dryck för dig som älskar att träna och hålla igång. Just denna dryck är berikad med päronsmak, och har ett innehåll som får din kropp att skrika av lycka. Den passar utmärkt till sena sommarkvällar för godhetens skull, eller som funktion efter träningspasset. Den är riktigt flexibel med andra ord! 

Säljs styckvis (330ml)

Fakta om Clean Drink Päron:
  • Vitaminberikad BCAA-dryck
  • Innehåller de grenade aminosyrorna (l-leucin, l-valin, l-isoleucin), Lalanin, L-glutamin.
  • Består av 10 olika vitaminer; B2,B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, och E
  • Innehåller l-karnitin, krom, zink och magnesium
  • Förbättrar återhämtning och muskelreparation under och efter fysisk aktivitet
  • Förebygger trötthet, utmattning och muskelnedbrytning och är fri från socker, kalorier, konserveringsmedel och taurin
Ingredienser Päron: Kolsyrat vatten, grenade aminosyror BCAA (l-leucin, l-valin, l-isoleucin), Lalanin, L-glutamin, magnesiumklorid, kromklorid, zinkcitrat, aromämne, vitaminer (vitamin C, vitamin D, vitamin E, niacin, pantotensyra, vitamin B6, riboflavin, folsyra, biotin, vitamin B12) koffein, surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfamk). Hög koffeinhalt (55 mg per 100 ml). Rekommenderas ej för barn, gravida och ammande kvinnor eller personer känsliga för koffein. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.