Bedroom Battle Sexspel - Hot Summer Days Expansionspack

Bedroom Battle Sexspel - Hot Summer Days Expansionspack
Kategorier: Godis, Tuggummi
Brand: Tingletouch Games
Size: Hot Summer Days Expansionspack
99 SEK
Mer Info!

Bedroom Battle är ett sexspel för par där man tävlar om att vinna sexiga utmaningar och tjänster.

Använd stridskorten för att slåss om belöningskort som alla innehåller tre sexiga utmaningar var. Vinnaren av varje omgång får välja en av utmaningarna på kortet som sedan en, eller båda, spelarna måste utföra innan ni går vidare till nästa omgång.

Den som tar hem flest belöningskort under spelet vinner, och får välja en speciell och extra het utmaning som avslutning.

Hett på riktigt
Bedroom Battle är ett riktigt sexspel, med fokus på sex och ingenting annat. Målet är att ta er från nytt spännande förspel, via oanständigt heta lekar, till klimax för båda spelarna. 

Utmana era gränser
Alla belöningskort innehåller tre olika utmaningar där en är lite snällare, en riktigt utmanande och en mittemellan. Vilken väljer du, och vågar din partner utföra den valda utmaningen? För den som inte vågar finns det två möjligheter per spel att fega ur. Men bara två. 

Roligt och strategiskt
Bedroom Battle är mer än att bara slå en tärning eller dra ett kort. Det är ett både humoristiskt och strategiskt kortspel där det gäller att använda sina stridskort på rätt sätt för att vinna utmaningarna man verkligen vill vinna. För det är omöjligt att vinna alla.

För alla
Det spelar ingen roll vilken sexuell läggning du och din partner har. Utmaningarna är designade så dom fungerar för alla - utan kompromisser.

Expansionspack
Köp även till expansionspacken Hot Summer Days och Naughty Winter Nights för att ge Bedroom Battle-spelet en ny och fräsch touch. Hot Summer Days innehåller 21 stycken sommarrelaterade spelkort med 54 stycken roliga och sexiga utmaningar. Naughty Winter Nights innehåller också 21 stycken julaftonsbaserade spelkort med 54 stycken romantiska och lite “kinky”-relaterade utmaningar. 

NOTERA att du måste ha spelet Bedroom Battle för att kunna använda dig av expansionspacken! 

Innehåll:

  • 92 stridskort.
  • 70 belöningskort med totalt 210 olika utmaningar.
  • 1 startspelarkort.
  • 2 ”fega ur”-kort.

Observera att all text i spelet är på engelska.

Speltid: 30 minuter eller en hel dag? Ni bestämmer.

Mått på förpackning: 17 x 9 x 2 cm.